Cheetah Bikes

Cheetah wit-goud
Stevig, stoer en toch licht Hollandser kan haast niet. Op de transportfiets naar school, de sportclub of nog even naar de supermarkt. Je fiets kan het allemaal. De handremmen en drie versnellingen bieden extra comfort en met de tweepoot standaard staat hij in alle omstandigheden stevig geparkeerd.
Leverbaar in mat blauw, matt zwart, wit en Turquoise .

Nexus 3 Remnaaf (R3) €479.-
Nexus 3 Rollerbrakes (N3) €565.-
Nexus 7 Rollerbrakes (N7) €659.-
499,-
Cheetah zwart
De stijlvolle transportfiets Vervoer alles in style. Op de stevige voor- en achterdrager is genoeg plaasts voor de dagelijkse boodschappen of al je schoolspullen. Het extra oversized aluminium frame is sterk en toch licht. De Style is voorzien van brede banden voor nog meer rijcomfort. Met een comfortabel zadel en een met foam afgewerkt stuur vliegen de kilometers onder je door.

Nexus 3 Remnaaf €489.-
499,-
Cheetah olijfgroen
De stevige alleskunner. Met zijn stevige stalen frame en anti-lek banden kun je overal heen. De matt zwarte lak, bruine handvatten, zadel en banden geven de fiets een retro uiterlijk.​Monteer een krat of mand op de voordrager en neem zo je spullen makkelijk mee.

Remnaaf €349.-
499,-
Cheetah blauw
Een eenvoudige stevige transportfiets.

Dat is de Avalon Pic-Up. Een stevig stalen frame en bagagedrager zorgen er voor dat deze fiets lang mee gaat. Bruine banden, zadel en handvatten geven een mooie retro look. Een stuurslot voorkomt schade aan het frame door de voordrager.
499,-
Cheetah cherry
Een eenvoudige stevige transportfiets, geïnspireerd door de Amerikaanse Beach Cruisers heeft Avalon de Cruzz ontwikkeld. Een relaxte fiets met een fraai gelijnd frame met een voordrager zodat je toch wat spullen mee kunt nemen. Voorzien van een comfortabel zadel en bredere banden is het lekker cruisen op deze fiets.

​Nexus 3 Remnaaf €450.-
499,-
Cheetah cream
Verplaats je zelf in stijl op de fraai gelijnde Move. Het extra oversized aluminium frame is sterk genoeg om een leven lang mee te gaan. Dankzij de verstelbare stuurpen is de juiste zithoudig vinden een fluitje van een cent. Uitgevoerd met een mooi RVS ornament op de bovenbuis. monteer de los leverbare voordrager als je behoefte hebt om meer bagage mee te nemen.

Nexus 3 Rollerbrakes € 549.-
499,-
Cheetah coffee
De kinderen naar school brengen en daarna meteen door naar de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen? het kan met de Elegance. Dankzij het stabiele oversized aluminium frame, de lage ruime instap en de bredere banden rijd je met of zonder kinderen overal heen. Het met foam bedekte stuur is lekker zacht voor kleine kinderhandjes en dankzij de tweepoot standaard staat je fiets altijd stevig.

Nexus 3 Rollerbrakes € 569.-
Nexus 7 Rollerbrakes € 659.
499,-
Cheetah matt blauw
Zo kom je er niet veel meer tegen. Een stevig stalen frame, terugtraprem en een extra lange bagagedrager. Een krantenwijk of fietsenverhuurbedrijf?Deze fiets kan tegen een stootje.
De uitvoering met de Shimano nexus 3 versnellingen is uitgevoerd met een luxer zadel een een extra laklaag.

Remnaaf € 319.-
N3 € 565.-
499,-
Cheetah pastel blauw
De oma fiets. Wie heeft er nooit een rondje op gereden?De Avalon Oma Basic is een licht rijdende omafiets waar je zo op weg rijdt.​Voorzien van de traditionele klapstandaard en betrouwbarebatterij verlichting. De N3 uitvoering wordt geleverd metcreme anti-lek banden, bruin zadel en handvatten.

Remnaaf € 289.-
N3 met rollerbrakes € 435,-
499,-
Cheetah attack zwart
De eenvoudigere uitvoering van de Avalon Oma Basic. ​Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren.

Oma Export € 279.-
Opa Export € 289.-
499,-
Cheetah attack olijfgroen
Dezelfde degelijke fiets als de Avalon Exportoma en opa fiets maar dan met 3 versnellingen, zodat je net wat makkelijker grotere afstanden af kunt leggen. Afgemonteerd met creme banden, bruine handvatten en zadel voor een mooi retro uiterlijk.

Oma Export R3 € 349.-
Opa Export R3 € 349.-
499,-
Cheetah attack blauw
Dezelfde degelijke fiets als de Avalon Exportoma en opa fiets maar dan met 3 versnellingen, zodat je net wat makkelijker grotere afstanden af kunt leggen. Afgemonteerd met creme banden, bruine handvatten en zadel voor een mooi retro uiterlijk.

Oma Export R3 € 349.-
Opa Export R3 € 349.-
499,-